WebUI suddenly changed look ?????

General support for problems installing or using Deluge
JLC
New User
New User
Posts: 5
Joined: Wed May 30, 2018 9:47 am
OS or Distro: Debian

WebUI suddenly changed look ?????

Postby JLC » Wed May 30, 2018 9:52 am

As far as I know I've not done anything to my Debian install of Deluge. But all of a sudden the WebUI look has changed - loads of lines and a different styling.

Is this something to do with a new version, or have I managed to change something without realising ?

Is it possible to restore "Classic" deluge ?

shamael
Super Seeder
Super Seeder
Posts: 385
Joined: Sat Oct 08, 2016 9:28 am
OS or Distro: osmc

Re: WebUI suddenly changed look ?????

Postby shamael » Thu May 31, 2018 7:39 am

May you be more specific about the change you see? (screenshot)
Do you know your previous/actual version (see the wiki for how to)

JLC
New User
New User
Posts: 5
Joined: Wed May 30, 2018 9:47 am
OS or Distro: Debian

Re: WebUI suddenly changed look ?????

Postby JLC » Thu May 31, 2018 10:08 am

Rows are now enclosed in black lined boxes, and the "preferences" panel is transparent, for a start.

No idea what version I have, and the wiki doesn't jump out at me.

Actual daemon is working fine.

shamael
Super Seeder
Super Seeder
Posts: 385
Joined: Sat Oct 08, 2016 9:28 am
OS or Distro: osmc

Re: WebUI suddenly changed look ?????

Postby shamael » Fri Jun 01, 2018 8:57 am

Have you tried with a different browser (and no plugin enabled) or better from another device like your phone?

JLC
New User
New User
Posts: 5
Joined: Wed May 30, 2018 9:47 am
OS or Distro: Debian

Re: WebUI suddenly changed look ?????

Postby JLC » Wed Jun 13, 2018 10:16 am

Looks better in Firefox, but it's still the *different* UI. Some popups are transparent (but not as bad as Chrome).

Here's 2 screenshots from Chrome. It NEVER used to look like this.

Image
Image

JLC
New User
New User
Posts: 5
Joined: Wed May 30, 2018 9:47 am
OS or Distro: Debian

Re: WebUI suddenly changed look ?????

Postby JLC » Sun Jul 15, 2018 9:24 am

Bump ?

shamael
Super Seeder
Super Seeder
Posts: 385
Joined: Sat Oct 08, 2016 9:28 am
OS or Distro: osmc

Re: WebUI suddenly changed look ?????

Postby shamael » Mon Jul 16, 2018 2:08 pm

Sounds you're the only one experimenting the issue so you have to dig a bit. My 1st move would be to stop all Deluge process, rename the .config folder and start with a fresh profile. If it works you can reuse these newly created config files. If not the deluge-web part may have to be reinstalled
Check all the component version too to assume nothing was updated in the OS repo.

JLC
New User
New User
Posts: 5
Joined: Wed May 30, 2018 9:47 am
OS or Distro: Debian

Re: WebUI suddenly changed look ?????

Postby JLC » Mon Jul 16, 2018 2:35 pm

Success !!

Following @shamael s advice, I went to have a fiddle. Obviously first thing to do is apply any updates to the system. So I did (62 !!!) which needed a reboot. (Can you see where this is going ?).

Rebooted, and WebUI is back to normal.

There's something a little more subtle here, as I've had a couple of updates/reboots before which didn't fix the issue. But I'm glad it did.


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests