speed limit ignored

General support for problems installing or using Deluge
ghuber
New User
New User
Posts: 5
Joined: Sun Nov 11, 2012 1:22 pm
OS or Distro: FreeBSD

speed limit ignored

Postby ghuber » Sun Feb 04, 2018 4:42 pm

Hi,

I am using Deluge 1.3.15 under FreeBSD.

Yesterday I upgraded the port of libtorrent-rasterbar to 1.1.6. Since then the speed limits I have set in the config file (also tried via web interface) are ignored.

I do remember that there has been a similar issue some time (a year and a half maybe?) ago, which was then fixed (I think by a

Am I in the right forum, or is my problem FreeBSD related or a libtorrent-rasterbar problem?

Your help is greatly appreciated, thank you!

Georg

shamael
Super Seeder
Super Seeder
Posts: 395
Joined: Sat Oct 08, 2016 9:28 am
OS or Distro: osmc

Re: speed limit ignored

Postby shamael » Mon Feb 05, 2018 1:18 pm

Hi

Maybe an problem in the libtorrent side, the current release associates Deluge 1.3.15 and Libtorrent 1.0.11
With this combination I have no issue on the speed limit side. I think I remember someone activated the "Rate limit IP overhead" and solved a similar issue in the past, no guarantee I'm true :)

mooninite
New User
New User
Posts: 3
Joined: Sat Aug 22, 2015 4:05 am
OS or Distro: Fedora

Re: speed limit ignored

Postby mooninite » Sun Feb 11, 2018 6:12 pm

This is a bug with rb_libtorrent 1.1.6. Downgrade to version 1.1.5 to have limits again.

ghuber
New User
New User
Posts: 5
Joined: Sun Nov 11, 2012 1:22 pm
OS or Distro: FreeBSD

Re: speed limit ignored

Postby ghuber » Sun Feb 11, 2018 10:03 pm

Thanks mooninite!

I'll try!

spookymulder84
New User
New User
Posts: 2
Joined: Thu Aug 31, 2017 11:40 am
OS or Distro: OSMC on RPi3

Re: speed limit ignored

Postby spookymulder84 » Mon Jul 09, 2018 4:42 pm

I can confirm that 1.1.8 version doesn't limit global bandwith, but downgrading to 1.1.5 fixed the problem and now it works just how it's supposed to

There is a possibility that broadcast_lsd property should be toggled to fix this in new versions.. please try to do it with ltConfig and let us know if it works properly then

ltConfig: viewtopic.php?f=9&t=42887

Here's the opened issue on GitHub: https://github.com/arvidn/libtorrent/issues/2857


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests