Autoconnect web UI to daemon

General support for problems installing or using Deluge
gonzalo_cao
New User
New User
Posts: 2
Joined: Fri Feb 15, 2013 9:05 am

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby gonzalo_cao » Sun May 05, 2013 7:41 pm

It worked for me too!

but just one comment, I had to stop deluge daemon BEFORE editing web.conf and chmod it. Otherwise configuration was overwritten when restarting.

Then:

sudo /etc/init.d/deluge-daemon stop

edit web.conf

chmod 444 web.conf

sudo /etc/init.d/deluge-daemon start

Nice trick!! Now transdroid connects fine.

Seedthis
New User
New User
Posts: 4
Joined: Wed Nov 13, 2013 1:50 pm

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby Seedthis » Mon Nov 18, 2013 11:26 am

There is no thanks button so thanks fo this tip about the web.conf file. I Modified that file on Windows and it's working perfectly with Transdroid 2.

jtamaska

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby jtamaska » Thu May 14, 2015 5:45 pm

Hi everyone,

I realise this is an ancient post, but I have the exact same problem, and editing the web.conf doesn't solve it!

This is what my file looks like now:

Code: Select all

 
{"file": 1,
  "format": 1
}{
  "port": 8112,
  "enabled_plugins": [],
  "pwd_sha1": "55a999b01fbfc4c566ec8fea7a29ee58748dada9",
  "theme": "gray",
  "show_sidebar": true,
  "sidebar_show_zero": false,
  "pkey": "ssl/daemon.pkey",
  "https": false,
  "sessions": {},
  "base": "/",
  "pwd_salt": "79937c06a5a1240eb3a8c7840ea993ee00a8614a",
  "show_session_speed": false,
  "first_login": true,
  "cert": "ssl/daemon.cert",
  "session_timeout": 3600,
  "default_daemon": "192.168.1.168:58846",
  "sidebar_multiple_filters": true
}


The ip for the daemon is correct for sure! What could be the problem? Please help, it really kills the joy of my raspberry torrent box! :cry:
Thank you!

m-p{3}
New User
New User
Posts: 6
Joined: Fri Mar 20, 2015 1:46 am

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby m-p{3} » Fri Jun 12, 2015 6:34 pm

Using the IP address didn't work for me (either the static IP or 127.0.0.1). Using the localclient password from .config/deluge/auth in web.conf/default_daemon fixed it though. Rebooting my server and accessing the webUI doesn't require me connecting the daemon manually anymore.

donuts.server
New User
New User
Posts: 2
Joined: Tue Mar 17, 2015 5:21 am

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby donuts.server » Thu Aug 06, 2015 6:00 am

First off to get this to work, I stopped deluge via

sudo service deluged stop

then deleted both web.conf and web.conf~ then I restarted deluged and stopped it again *this justs gets a fresh web.conf*

Then WHILE DELUGE STOPPED I nano web.conf and added "127.0.0.1:58846",

I found that this worked only via

sudo service deluged restart

but not via reboot! So to anybody else it might help, (on ubunut 14.04 LTS), I added to sudo nano /etc/rc.local

sudo service deluged restart

and this solved my issue, now upon restart it restart deluged and deluge-webui and auto-connects... deluge is so complicated, but soooo awsome!

Cas
Top Bloke
Top Bloke
Posts: 3642
Joined: Mon Dec 07, 2009 6:04 am
Location: Scotland

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby Cas » Thu Aug 06, 2015 8:19 am

There is an FAQ answer to this: http://dev.deluge-torrent.org/wiki/Faq# ... ificdaemon

Oh and if you have to edit web.conf you need to stop and restart deluge-web not deluged.

bicklp

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby bicklp » Sat Aug 29, 2015 11:34 am

Ive gone through all this about 20 times and i still can't get it to to auto connect

am on a raspberry pi using raspbian
deluged: 1.3.3
libtorrent: 0.15.10.0

things I've tried
using ip sin web.conf file "default-daemon"
127.0.0.1:58846
192.168.1.21:58846
localhost:58846

settings the default daemon to the id from the hotlist.conf.1.2 file as per the link above

tried reboots and restarts, just cannot get it to auto connect

anything I'm missing? if you need more info from me let me know

Cas
Top Bloke
Top Bloke
Posts: 3642
Joined: Mon Dec 07, 2009 6:04 am
Location: Scotland

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby Cas » Sun Aug 30, 2015 9:34 am

http://dev.deluge-torrent.org/wiki/Contributing/BugReporting wrote:Before Reporting a Bug
Install the latest stable version: 1.3.11

seanvree
Member
Member
Posts: 30
Joined: Tue Dec 27, 2016 1:42 pm

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby seanvree » Thu Jun 22, 2017 6:42 pm

Delete
Last edited by seanvree on Thu Jun 22, 2017 6:54 pm, edited 1 time in total.

seanvree
Member
Member
Posts: 30
Joined: Tue Dec 27, 2016 1:42 pm

Re: Autoconnect web UI to daemon

Postby seanvree » Thu Jun 22, 2017 6:54 pm

Cas wrote:
http://dev.deluge-torrent.org/wiki/Contributing/BugReporting wrote:Before Reporting a Bug
Install the latest stable version: 1.3.11



I hate to revive this post, But I'm having the same issue. On the latest ver 1.13.14


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests