webui corrupt when using nginx

Specific support for Deluge on Microsoft Windows OS
chenks
New User
New User
Posts: 2
Joined: Mon Jan 08, 2018 11:33 am
OS or Distro: windows

webui corrupt when using nginx

Postby chenks » Mon Jan 08, 2018 11:42 am

hi guys.

have just (or attempting to) migrated over from tranmission to deluge.
windows 10 64 bit.

it's installed and workind as expected locally (using the daemon in "head-less mode") - http://localhost:8119.

trying to get it working for nginx (as all my other apps do - plex, sabnzbd etc), with the expected outcome being http://domain.com/deluge.

this is my nginx config entry

Code: Select all

location /deluge {
    proxy_pass http://localhost:8112/;
    proxy_set_header X-Deluge-Base "/deluge/";
    include proxy-control.conf;
    add_header X-Frame-Options SAMEORIGIN;
}


and the proxy-contol.conf is (i had to copy this from elsewhere as i didn't have a proxy-control file).

Code: Select all

proxy_connect_timeout   59s;
proxy_send_timeout      600;
proxy_read_timeout      36000s;  ## Timeout after 10 hours
proxy_buffer_size       64k;
proxy_buffers           16 32k;
proxy_pass_header       Set-Cookie;
proxy_hide_header       Vary;

proxy_busy_buffers_size         64k;
proxy_temp_file_write_size      64k;

proxy_set_header        Accept-Encoding         '';
proxy_ignore_headers    Cache-Control           Expires;
proxy_set_header        Referer                 $http_referer;
proxy_set_header        Host                    $host;
proxy_set_header        Cookie                  $http_cookie;
proxy_set_header        X-Real-IP               $remote_addr;
proxy_set_header        X-Forwarded-Host        $host;
proxy_set_header        X-Forwarded-Server      $host;
proxy_set_header        X-Forwarded-For         $proxy_add_x_forwarded_for;
proxy_set_header        X-Forwarded-Port        '443';
proxy_set_header        X-Forwarded-Ssl         on;
proxy_set_header        X-Forwarded-Proto       https;
proxy_set_header        Authorization           '';

proxy_buffering         off;
proxy_redirect          off;

## Required for Plex WebSockets
proxy_http_version      1.1;
proxy_set_header        Upgrade         $http_upgrade;
proxy_set_header        Connection      "upgrade";


problem is, when i attempt to access http://domain.com/deluge/ it takes ages to do anything, then eventually loads the webui but it's all corrupt.

Image

what's went wrong?

chenks
New User
New User
Posts: 2
Joined: Mon Jan 08, 2018 11:33 am
OS or Distro: windows

Re: webui corrupt when using nginx

Postby chenks » Thu Jan 11, 2018 8:04 am

anyone?

iFelix
New User
New User
Posts: 1
Joined: Thu Mar 01, 2018 12:48 am
OS or Distro: Windows 10

Re: webui corrupt when using nginx

Postby iFelix » Thu Mar 01, 2018 12:51 am

Try this:

Code: Select all

location /deluge/ {
    proxy_pass http://localhost:8112/;
    proxy_set_header X-Deluge-Base "/deluge/";
    include proxy-control.conf;
    add_header X-Frame-Options SAMEORIGIN;
}

scoobynz
Member
Member
Posts: 18
Joined: Thu Jan 15, 2015 6:39 am
OS or Distro: debian

Re: webui corrupt when using nginx

Postby scoobynz » Thu Mar 01, 2018 5:05 pm

This is the 'proxy-control.conf' I use
https://github.com/Mechazawa/nginx-config/blob/master/nginx/proxy_params

Also - the best place to look is the nginx error.log. I dont know where this is on a windows system,in linux its in /var/log/nginx.


Return to “Windows OS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests