Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Specific support for Deluge on Microsoft Windows OS
JayMan
Member
Member
Posts: 28
Joined: Wed Apr 08, 2015 5:42 am

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby JayMan » Thu May 07, 2015 1:56 am

Shryp wrote:This OP's version crashed my setup too. I managed to build my own copy today and the client seems to load without issues. Haven't tried downloading anything yet, but thought I would share it and see if it works for other people. Let me know if you try it so I know if it works or not.

Using:
Windows 7 64 bit
Deluge 1.3.11 python 2.7 version
libtorrent 1.0.4.0
browsebutton 0.1.7
LabelPlus 0.3.1.0
ltConfig 0.2.4.1
YaRSS2 1.3.3

http://shryp.ashendust.com/deluge/libtorrent.1.0.4.pyd.zip


Server 2012. Deluge opens but none of the menus work, it says no incoming connections along the bottom. THis is a fresh install of 1.3.11 Python 2.7

Shryp
Compulsive Poster
Compulsive Poster
Posts: 519
Joined: Mon Apr 20, 2015 10:20 pm

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby Shryp » Thu May 07, 2015 2:25 am

JayMan wrote:Server 2012. Deluge opens but none of the menus work, it says no incoming connections along the bottom. THis is a fresh install of 1.3.11 Python 2.7


Sounds like the daemon is crashing for you like everyone else. That sucks.

Still, there were 2 other people that reported it worked. Weird how it is like that with my version and the original posters. Seems hit or miss.

You did unzip it right?

Here is a 1.0.3 I extracted from the msi on the libtorrent site.
(http://sourceforge.net/projects/libtorr ... ibtorrent/)

http://shryp.ashendust.com/deluge/libto ... yd-1.0.3.0

Just remove the -1.0.3 extention from the file.

JayMan
Member
Member
Posts: 28
Joined: Wed Apr 08, 2015 5:42 am

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby JayMan » Thu May 07, 2015 7:10 am

Shryp wrote:
JayMan wrote:Server 2012. Deluge opens but none of the menus work, it says no incoming connections along the bottom. THis is a fresh install of 1.3.11 Python 2.7


Sounds like the daemon is crashing for you like everyone else. That sucks.

Still, there were 2 other people that reported it worked. Weird how it is like that with my version and the original posters. Seems hit or miss.

You did unzip it right?

Here is a 1.0.3 I extracted from the msi on the libtorrent site.
(http://sourceforge.net/projects/libtorr ... ibtorrent/)

http://shryp.ashendust.com/deluge/libto ... yd-1.0.3.0

Just remove the -1.0.3 extention from the file.


Same results, The GUI will open but the daemon will not.

JayMan
Member
Member
Posts: 28
Joined: Wed Apr 08, 2015 5:42 am

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby JayMan » Sat May 09, 2015 1:41 am

Shryp wrote:
JayMan wrote:Server 2012. Deluge opens but none of the menus work, it says no incoming connections along the bottom. THis is a fresh install of 1.3.11 Python 2.7


Sounds like the daemon is crashing for you like everyone else. That sucks.

Still, there were 2 other people that reported it worked. Weird how it is like that with my version and the original posters. Seems hit or miss.

You did unzip it right?

Here is a 1.0.3 I extracted from the msi on the libtorrent site.
(http://sourceforge.net/projects/libtorr ... ibtorrent/)

http://shryp.ashendust.com/deluge/libto ... yd-1.0.3.0

Just remove the -1.0.3 extention from the file.



Well here is something that will confuse you. I was mucking around with deluge tonight, started it up still couldn't get the GUI to connect to it but on my router I See traffic a lot of it, I look in my torrent download folder and deluge is downloading away stuff from my RSS feeds. So I can't connect to it using the GUI or web interface but it downloads, What is up with that. Also tonight I tried to run it in Window 7 mode on Server 2012 and didn't give me access.

I tried to build a copy of 1.0.4 myself a few times but I don't do this sort of stuff normally and can never get it to work. I am willing to give you teamviewer access to my box if you wanna give it a try.

Shryp
Compulsive Poster
Compulsive Poster
Posts: 519
Joined: Mon Apr 20, 2015 10:20 pm

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby Shryp » Sat May 09, 2015 1:51 am

I have never used teamviewer. That is odd that the dameon is running, but the client won't connect. Are you running it locally or on separate computers? Maybe you just have the authentication for remote connections set up wrong? Did you do the thin client setup or the classic setup? I just started using Deluge somewhat recently so I don't really know how everything works.

JayMan
Member
Member
Posts: 28
Joined: Wed Apr 08, 2015 5:42 am

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby JayMan » Sat May 09, 2015 2:08 am

Shryp wrote:I have never used teamviewer. That is odd that the dameon is running, but the client won't connect. Are you running it locally or on separate computers? Maybe you just have the authentication for remote connections set up wrong? Did you do the thin client setup or the classic setup? I just started using Deluge somewhat recently so I don't really know how everything works.



Teamviewer is just a remote access program. Running Deluge on the local machine but I tried a remote client but that doesn't connect either.

JayMan
Member
Member
Posts: 28
Joined: Wed Apr 08, 2015 5:42 am

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby JayMan » Sat May 09, 2015 2:39 am

Shryp wrote:I have never used teamviewer. That is odd that the dameon is running, but the client won't connect. Are you running it locally or on separate computers? Maybe you just have the authentication for remote connections set up wrong? Did you do the thin client setup or the classic setup? I just started using Deluge somewhat recently so I don't really know how everything works.


Small Victory: Uninstalled Deluge, Deleted the deluge directory under the users profile, reinstalled Deluge and I got control of it again. ANd your libtorrent works on it now.

Shryp
Compulsive Poster
Compulsive Poster
Posts: 519
Joined: Mon Apr 20, 2015 10:20 pm

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby Shryp » Sat May 09, 2015 8:59 am

Awesome! I almost wonder if the problems are related to some settings some people have set. Maybe libtorrent renamed some variable or something and trying to load the old config on the new version is causing some kind of conflict.

d2dyno
New User
New User
Posts: 6
Joined: Thu May 14, 2015 12:30 am

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby d2dyno » Thu May 14, 2015 12:32 am

None of the attached files here, nor my own build of libtorrent 1.0.4 work. I always get the following error:

Traceback (most recent call last):
File "deluge\ui\gtkui\gtkui.py", line 349, in _on_reactor_start
File "deluge\ui\client.py", line 559, in start_classic_mode
File "deluge\ui\client.py", line 432, in __init__
File "deluge\core\daemon.py", line 136, in __init__
File "deluge\core\core.py", line 36, in <module>
File "deluge\_libtorrent.py", line 59, in <module>
ImportError: DLL load failed: The specified module could not be found.

Connecting to Daemon is a no go as well.

d2dyno
New User
New User
Posts: 6
Joined: Thu May 14, 2015 12:30 am

Re: Libtorrent 1.0.4 compiled - for those with speed issues

Postby d2dyno » Thu May 14, 2015 3:17 pm

I got my custom built libtorrent 1.0.5 to work, by doing the following:

- Copy Deluge user folder (ie C:\Users\user1\AppData\Roaming\deluge), to a safe place (desktop).
- Uninstall Deluge.
- Install Deluge Python 2.7 (http://download.deluge-torrent.org/windows/py2.7/)
- Place custom libtorrent in Deluge install directory.
- Copy Deluge user folder back
- Launch Deluge.


Return to “Windows OS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests