deluge 1.3.1 wont load after install

Specific support for Deluge on Microsoft Windows OS
soopa

deluge 1.3.1 wont load after install

Postby soopa » Sun Feb 27, 2011 9:49 pm

Hello everyone. I downloaded deluge 1.3.1 (http://download.deluge-torrent.org/wind ... -setup.exe) and after I installed it I went to launch the shortcut on my desktop and it did not load. I have tried reinstalling, uninstalling, restarting, installing again, tried downloading an older 64 bit version as I thought that may have been the problem but even the older version didn't load, it would attempt to load and then freeze. I am on windows 7 64 bit. I have no idea what to do if anyone has any advice it would be greatly appreciated.

Gurge

Re: deluge 1.3.1 wont load after install

Postby Gurge » Wed Mar 30, 2011 4:08 pm

Same Problem:

I installed 1.3.1. start with the icon. nothing. I tried another windows 7. The same. (both are win7 x64)

I deinstalled the gtk like in the faq and reinstalled everything. After a couple un- and install nothing Changed.

I can start the deluge-gtk.exe. The Interface is working. This would be fine for me. I just need to connect to a linux deamon. But i can not save any changes because the gtk always crashes when i close the window. Then i have to kill the deluge-gtk.exe with the task-manager.

If I run the deluge-debug.exe i get:

Code: Select all

C:\Program Files (x86)\Deluge>deluge-debug.exe
Traceback (most recent call last):
  File "<string>", line 6, in <module>
  File "__main__.py", line 105, in <module>
  File "__main__deluge-debug__.py", line 9, in <module>
  File "deluge\main.py", line 121, in start_ui
  File "deluge\ui\ui.py", line 121, in __init__
  File "deluge\config.py", line 406, in save
IndexError: list index out of range


When i start deluge.exe -L debug -l z:\deluge-gtk.log

Code: Select all

[INFO    ] 18:11:09 main:114 Deluge ui 1.3.1
[DEBUG   ] 18:11:09 main:115 options: {'loglevel': 'debug', 'default_ui': None, 'args': None, 'quiet': False, 'ui': None, 'logfile': 'z:\\deluge-gtk.log', 'config': None}
[DEBUG   ] 18:11:09 main:116 args: []
[DEBUG   ] 18:11:09 main:117 ui_args: []
[INFO    ] 18:11:09 main:120 Starting ui..
[DEBUG   ] 18:11:09 ui:109 UI init..
[DEBUG   ] 18:11:09 configmanager:111 Getting config 'ui.conf'
[DEBUG   ] 18:11:09 config:197 Setting 'default_ui' to gtk of <type 'str'>
[DEBUG   ] 18:11:09 config:388 Config C:\Users\jan\AppData\Roaming\deluge\ui.conf version: 1.1 loaded: {'default_ui': 'gtk'}


thx for help

Gurge

Re: deluge 1.3.1 wont load after install

Postby Gurge » Wed Mar 30, 2011 4:16 pm

OK, found it...

sometime if you write down everything...

I deleted the hole C:\Users\jan\AppData\Roaming\deluge\ folder. It looks like u had a old 1.1.9 install and configs in there... :D

Have fun ;)

Sparhawk
New User
New User
Posts: 6
Joined: Wed Apr 13, 2011 7:58 pm

Re: deluge 1.3.1 wont load after install

Postby Sparhawk » Wed Apr 13, 2011 8:04 pm

I have problem with load after clean install as well... when I run debug it seems like this:

Code: Select all

[ERROR   ] 21:55:39 config:436 Error backing up old config..
[ERROR   ] 21:55:39 __init__:1080 DLL load failed: The specified module could no
t be found.
Traceback (most recent call last):
  File "deluge\ui\ui.py", line 127, in __init__
  File "deluge\ui\gtkui\__init__.py", line 1, in <module>
  File "deluge\ui\gtkui\gtkui.py", line 45, in <module>
  File "gtk/__init__.py", line 40, in <module>
  File "gtk/_gtk.py", line 14, in <module>
ImportError: DLL load failed: The specified module could not be found.
[ERROR   ] 21:55:39 ui:147 There was an error whilst launching the request UI: g
tk
[ERROR   ] 21:55:39 ui:148 Look at the traceback above for more information.


and after runing deluge.exe -L debug -l c:\deluge-gtk.log

Code: Select all

[INFO    ] 22:09:25 main:114 Deluge ui 1.3.1
[DEBUG   ] 22:09:25 main:115 options: {'loglevel': 'debug', 'default_ui': None, 'args': None, 'quiet': False, 'ui': None, 'logfile': 'c:\\deluge-gtk.log', 'config': None}
[DEBUG   ] 22:09:25 main:116 args: []
[DEBUG   ] 22:09:25 main:117 ui_args: []
[INFO    ] 22:09:25 main:120 Starting ui..
[DEBUG   ] 22:09:25 ui:109 UI init..
[DEBUG   ] 22:09:25 configmanager:111 Getting config 'ui.conf'
[DEBUG   ] 22:09:25 config:197 Setting 'default_ui' to gtk of <type 'str'>
[DEBUG   ] 22:09:25 config:388 Config C:\Users\Sparhawk\AppData\Roaming\deluge\ui.conf version: 1.1 loaded: {'default_ui': u'gtk'}
[INFO    ] 22:09:25 ui:126 Starting GtkUI..
[ERROR   ] 22:09:25 __init__:1080 DLL load failed: The specified module could not be found.
Traceback (most recent call last):
  File "deluge\ui\ui.py", line 127, in __init__
  File "deluge\ui\gtkui\__init__.py", line 1, in <module>
  File "deluge\ui\gtkui\gtkui.py", line 45, in <module>
  File "gtk/__init__.py", line 40, in <module>
  File "gtk/_gtk.py", line 14, in <module>
ImportError: DLL load failed: The specified module could not be found.
[ERROR   ] 22:09:25 ui:147 There was an error whilst launching the request UI: gtk
[ERROR   ] 22:09:25 ui:148 Look at the traceback above for more information.



Any suggestions? I properly installed gtk2 from deluge installation and set it to /bin path as wel...
Thanks for answer.

gazpachoking
Super Seeder
Super Seeder
Posts: 315
Joined: Sat Aug 18, 2007 2:28 pm
Location: Pittsburgh, USA
Contact:

Re: deluge 1.3.1 wont load after install

Postby gazpachoking » Wed Apr 13, 2011 9:42 pm

Sparhawk wrote:Any suggestions? I properly installed gtk2 from deluge installation and set it to /bin path as wel...
Thanks for answer.

Sounds like this problem.

Sparhawk
New User
New User
Posts: 6
Joined: Wed Apr 13, 2011 7:58 pm

Re: deluge 1.3.1 wont load after install

Postby Sparhawk » Wed Apr 13, 2011 9:55 pm

gazpachoking wrote:
Sparhawk wrote:Any suggestions? I properly installed gtk2 from deluge installation and set it to /bin path as wel...
Thanks for answer.

Sounds like this problem.


well sry, but no.. even after uinistall/install GTK, deluge still doesnt work....
I tried reinstall GTK or even Deluge several times, but still I cant run it... :(

gazpachoking
Super Seeder
Super Seeder
Posts: 315
Joined: Sat Aug 18, 2007 2:28 pm
Location: Pittsburgh, USA
Contact:

Re: deluge 1.3.1 wont load after install

Postby gazpachoking » Thu Apr 14, 2011 4:05 pm

Sparhawk wrote:
gazpachoking wrote:
Sparhawk wrote:Any suggestions? I properly installed gtk2 from deluge installation and set it to /bin path as wel...
Thanks for answer.

Sounds like this problem.


well sry, but no.. even after uinistall/install GTK, deluge still doesnt work....
I tried reinstall GTK or even Deluge several times, but still I cant run it... :(

Uninstalling/reinstalling is usually not enough to clear the problem. Did you delete all the gtk folders before re-installing gtk?

Sparhawk
New User
New User
Posts: 6
Joined: Wed Apr 13, 2011 7:58 pm

Re: deluge 1.3.1 wont load after install

Postby Sparhawk » Fri Apr 15, 2011 5:46 am

yes, if u mean all folders in GTK2-Runtime.

cyberhiker
New User
New User
Posts: 4
Joined: Wed May 04, 2011 6:19 pm

Re: deluge 1.3.1 wont load after install

Postby cyberhiker » Wed May 04, 2011 6:47 pm

I am having similar symptoms but a different error message when I run deluge-debug. I have uninstalled, deleted, reboot and then reinstalled the gtk-runtime and checked the path statements to ensure it includes the bin directory. I also cannot get the deluge -L debug -l mine.log to output, so I cannot post it here.

Here is my path statement:

Code: Select all

C:\Program Files\Deluge>echo %path%
C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\GtkSharp\2.12\bin;c:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\Tools\binn\;c:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\VSShell\Common7\IDE\;c:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\;c:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\DTS\Binn\;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;C:\Program Files\GTK2-Runtime\bin;C:\Program Files\OpenVPN\Client 2.1.1\bin;C:\Users\My Dropbox\Download


Here is the error message:

Code: Select all

C:\Program Files\Deluge>deluge-debug
[ERROR   ] 14:39:46 __init__:1080 DLL load failed: The specified module could not be found.
Traceback (most recent call last):
  File "deluge\ui\ui.py", line 127, in __init__
  File "deluge\ui\gtkui\__init__.py", line 1, in <module>
  File "deluge\ui\gtkui\gtkui.py", line 45, in <module>
  File "gtk/glade.py", line 14, in <module>
ImportError: DLL load failed: The specified module could not be found.
[ERROR   ] 14:39:46 ui:147 There was an error whilst launching the request UI: gtk
[ERROR   ] 14:39:46 ui:148 Look at the traceback above for more information.

cyberhiker
New User
New User
Posts: 4
Joined: Wed May 04, 2011 6:19 pm

Re: deluge 1.3.1 wont load after install

Postby cyberhiker » Mon May 23, 2011 12:41 pm

Any progress on this? I have tried it on a completely clean Windows 7 VM since the last time, to no avail.

-C


Return to “Windows OS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests