language

vladdeva

language

Postby vladdeva » Wed Dec 02, 2009 3:25 pm

how can i change the language, back to english, cuz i did NOT CHOSE another one yet it still is not english

P.S. this should not be here but i allready post it, sorry for that

andar
Top Bloke
Top Bloke
Posts: 1050
Joined: Fri Jun 08, 2007 8:38 pm
Location: Victoria, BC
Contact:

Re: language

Postby andar » Wed Dec 02, 2009 8:41 pm

Just change your LANG environment variable.

fukt
Member
Member
Posts: 24
Joined: Wed Feb 24, 2010 6:18 pm

Re: language

Postby fukt » Wed Feb 24, 2010 6:21 pm

Is it not possible to change language from Preferences?
If not I'd like to request this setting :)


Return to “Off-topic Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests