Search found 4 matches

by Killerclan117
Fri Mar 13, 2020 2:24 pm
Forum: Plugins
Topic: ltconfig not installing correct version after installing new version
Replies: 2
Views: 472

Re: ltconfig not installing correct version after installing new version

fmar wrote:There is also an .egg stored in your deluge config folder, look inside "plugins" and delete that too.

I knew I was missing something! That worked, Thanks!
by Killerclan117
Fri Mar 13, 2020 2:24 pm
Forum: Support
Topic: Issues installing older version of a plugin
Replies: 2
Views: 268

Re: Issues installing older version of a plugin

I knew I was missing something! That worked, Thanks!
by Killerclan117
Tue Mar 10, 2020 8:08 pm
Forum: Plugins
Topic: ltconfig not installing correct version after installing new version
Replies: 2
Views: 472

ltconfig not installing correct version after installing new version

Backstory: Having some issues with my FreeNas install of Deluge (11.3RC1). Max download I can get from the jail is around 20mbps MAX on a gig internet line. Tested with a transmission jail just to test and was able to max out at around 85-90mbps which is what I expect. Plugin issue: I installed ltco...
by Killerclan117
Tue Mar 10, 2020 2:48 pm
Forum: Support
Topic: Issues installing older version of a plugin
Replies: 2
Views: 268

Issues installing older version of a plugin

Backstory: Having some issues with my FreeNas install of Deluge (11.3RC1). Max download I can get from the jail is around 20mbps MAX on a gig internet line. Tested with a transmission jail just to test and was able to max out at around 85-90mbps which is what I expect. Plugin issue: I installed ltco...

Go to advanced search