Search found 5 matches

by Ocid
Sun Apr 07, 2019 7:41 pm
Forum: Mac OS
Topic: Notifications settings lost when daemon is restarted
Replies: 7
Views: 1943

Re: Notifications settings lost when daemon is restarted

Tried to move deluge server from macOS to a virtual Ubuntu 18.10 that was already running on one of my virtual servers and also that resets the Notifications and YaRSS2 settings when the daemon is restarted.
by Ocid
Mon Apr 01, 2019 2:02 pm
Forum: Mac OS
Topic: Notifications settings lost when daemon is restarted
Replies: 7
Views: 1943

Re: Notifications settings lost when daemon is restarted

Here's the log from running /Applications/Deluge.app/Contents/MacOS/Deluge -L debug -l /Users/pete/Temp/deluge.log, checking that Notifications settings are empty and closing (Quit & Shutdown daemon) Deluge.
by Ocid
Sat Mar 30, 2019 7:12 am
Forum: Mac OS
Topic: Notifications settings lost when daemon is restarted
Replies: 7
Views: 1943

Re: Notifications settings lost when daemon is restarted

I have don some checking and this is what I found out: Before boot: -rw-r--r-- 1 pete staff 534 Mar 24 16:26 notifications-core.conf srv-media01:deluge pete$ cat notifications-core.conf { "file": 1, "format": 1 }{ "smtp_recipients": [ “x@x.x” ], "file": 1, &qu...
by Ocid
Fri Mar 29, 2019 12:04 pm
Forum: Mac OS
Topic: Notifications settings lost when daemon is restarted
Replies: 7
Views: 1943

Re: Notifications settings lost when daemon is restarted

Directory deluge is owned by myusername:staff and has rights 700. All the files are also owned by myusername:staff and have rights 644 (auth has 600).

I have a feeling that this behavior started after I updated my Mac to Mojave and it forced my boot HDD to be converted to APFS.
by Ocid
Thu Mar 28, 2019 2:29 pm
Forum: Mac OS
Topic: Notifications settings lost when daemon is restarted
Replies: 7
Views: 1943

Notifications settings lost when daemon is restarted

I have noticed that my Notifications settings are emptied every time daemon is restarted (computer reboot / daemon crash). Running Deluge 1.3.15 both on client and on server on macOS (server 10.14.3 and client 10.14.4). Has anybody else seen this happening? (Also every setting in plugin YaRSS2 is em...

Go to advanced search