Search found 9 matches

by RDonovan
Mon Oct 22, 2018 5:33 pm
Forum: Support
Topic: 2.0.0b2.dev189 - deleting parent folder while moving data
Replies: 8
Views: 1349

Re: 2.0.0b2.dev189 - deleting parent folder while moving data

Yes the folder is empty. I’ll try to put something in there.

Edit: if the folder is not empty it doesn’t get deleted. For now is enough as workaround but would be interesting understand how to set it up correctly.

Bye
by RDonovan
Mon Oct 22, 2018 1:22 pm
Forum: Support
Topic: 2.0.0b2.dev189 - deleting parent folder while moving data
Replies: 8
Views: 1349

Re: 2.0.0b2.dev189 - deleting parent folder while moving data

Still present in dev194, I’m fixing it using Monit for now.
by RDonovan
Fri Oct 19, 2018 5:30 pm
Forum: Support
Topic: 2.0.0b2.dev189 - deleting parent folder while moving data
Replies: 8
Views: 1349

2.0.0b2.dev189 - deleting parent folder while moving data

Hi, I've made a fresh install of latest deluge Beta and I'm having an issue I've never had. My download setup has a folder for downloads in progress and one for the completed downloads, I've always had this kind of setup and worked like a charm. Now every time deluge moves something from a folder to...
by RDonovan
Mon Oct 15, 2018 2:07 pm
Forum: Support
Topic: Web Interface doesn't start
Replies: 6
Views: 2810

Re: Web Interface doesn't start

Thanks a lot!

Can’t try it right now but I’ll do ASAP.

Edit: workaround works fine!

Thanks again!
by RDonovan
Mon Oct 15, 2018 2:17 am
Forum: Support
Topic: Web Interface doesn't start
Replies: 6
Views: 2810

Re: Web Interface doesn't start

No reverse proxy. Here the error in the chrome console: - Uncaught ReferenceError: Invalid left-hand side expression in postfix operation deluge-all.js:1 - (index):41 Uncaught ReferenceError: Deluge is not defined (index):41 at (index):41 (anonymous) @ (index):41 let me know if you need more. thanks!
by RDonovan
Sun Oct 14, 2018 12:17 pm
Forum: Support
Topic: Web Interface doesn't start
Replies: 6
Views: 2810

Re: Web Interface doesn't start

Thanks Cas, Dev175 solved the ASCII decoding issue and now the error is gone from te log. I also managed to remove the bad host id error by deleting my web.conf and my hostlist.conf files. Launching deluge-web again created new ones and there are no errors into the log. Anyway, I'm still unable to g...
by RDonovan
Fri Oct 12, 2018 2:46 pm
Forum: Support
Topic: Web Interface doesn't start
Replies: 6
Views: 2810

Web Interface doesn't start

Hi, With the latest beta (more or less since dev160 of 2.0 b2) I'm unable to correctly launch the Deluge Webpage. The Webui is on and reachable from e.g. Medusa or Sickrage which are correctly able to add torrents but I can't open the page into a browser. Below a couple of portions of the debug log:...
by RDonovan
Fri Jun 01, 2018 3:10 pm
Forum: Development
Topic: dev53 does not download or seed
Replies: 0
Views: 1275

dev53 does not download or seed

Hi, I'm using deluge Beta almost without issues for a while now, today I've updated to dev53 and a problem has occurred. Deluge daemon and webui are working fine but it seems the core is unable to download or seed anything. the only strange thing i can see are those messages from the core log, writt...
by RDonovan
Fri Apr 15, 2016 2:47 pm
Forum: Support
Topic: How to Pause / resume torrent from Bash script
Replies: 1
Views: 1294

How to Pause / resume torrent from Bash script

Hi all, I would like to know if there's a simple way to issue deluge-console commands from a bash script or if there is some way to send direct command do Deluge daemon in order to pause / resume torrents.

Thanks.

Go to advanced search