Can't connect to Deluge at all after computer reboot.

Specific support for Deluge on Microsoft Windows OS
purple24gold
New User
New User
Posts: 1
Joined: Mon Feb 27, 2017 3:16 am
OS or Distro: windows 10

Can't connect to Deluge at all after computer reboot.

Postby purple24gold » Mon Feb 27, 2017 3:33 am

So I was following this guide, start to finish to set up torrenting automation with Deluge - https://www.cuttingcords.com/home/ultim ... and-deluge

Everything worked perfectly and things were going great for a few days but once I had to restart my computer, I wasn't able to get deluge working again. The localhost:38081 that I used to access deluge stopped working and wouldn't load. If I test the client from within sonar I get an error. However I see deluge running under task manager, I just cant see any windows and it's not in the system tray. I've read something about it being off screen maybe but I only have 1 monitor so it can't be that. The guide I followed used "deluged" instead of deluge so if I open deluge program it opens but webui still does not. This has happened twice now where it just disappears and I cant figure out what's wrong. The first time, I ended up doing a complete uninstall and deleting all leftover files and re-installed it and that worked...until I had to restart my computer again. Any help would be greatly appreciated!

Cas
Top Bloke
Top Bloke
Posts: 3424
Joined: Mon Dec 07, 2009 6:04 am
OS or Distro: Ubuntu 16.04
Location: Scotland

Re: Can't connect to Deluge at all after computer reboot.

Postby Cas » Tue Feb 28, 2017 11:59 am

You need to be a bit clearer about what you are trying and what the actually question is.

A few points:
  • that is a non-default port
  • deluge-web will only work if you have the plugin enabled or running the separate deluge-web application.
  • leaving deluge running in the background is best accomplished with the deluged daemon.

Vlad_M
New User
New User
Posts: 1
Joined: Tue Apr 18, 2017 3:25 pm
OS or Distro: Windows 10

Re: Can't connect to Deluge at all after computer reboot.

Postby Vlad_M » Tue Apr 18, 2017 3:37 pm

I registered to post the exact same question, so will use this thread.

I am running 1.3.14 on a Windows 10 box. Also have it set up as a download client in Sonarr, also using port 38081 (comes from the guide OP referenced). Everything worked a treat up until a few days ago.

After a reboot, http://localhost:38081 from any browser simply returns "localhost didn’t send any data. ERR_EMPTY_RESPONSE". Trying 127.0.0.1:38081 results in the same. I can see the daemon running in the Task Manager, however neither browsers, nor Sonarr can connect.

However, firing up the GTK UI, the daemon is seen in the connection box, I can connect to it, and download/upload torrents. The port is correctly shown as 38081 in the settings (and in the connection window).

Any idea what is going on, and how I can get it back to normal? I tried to uninstall and then reinstall Deluge, and got exactly the same problem.


Return to “Windows OS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests