Column setup not saved

Support forum for Deluge on Apple Mac OS X
tigersoul
Member
Member
Posts: 22
Joined: Sat Nov 23, 2013 8:52 am
OS or Distro: Raspberry PI

Column setup not saved

Postby tigersoul » Sat Nov 23, 2013 9:55 am

The setup for the columns (which visible, how wide) is not saved and the default setting (which are ackward) is always shown upon the next launch. The default setup also looks pretty crappy compared to the more beautiful and thought out webui, why is this?

patrickgmaris
New User
New User
Posts: 8
Joined: Sat Nov 23, 2013 7:20 pm
OS or Distro: OS 10.9/Windows 7+8

Re: Column setup not saved

Postby patrickgmaris » Sat Nov 23, 2013 7:22 pm

I have the same exact issue. I just got a new mac and still need access to my seedbox via the deluge client. Is there a way to save the interface configuration manually?

tigersoul
Member
Member
Posts: 22
Joined: Sat Nov 23, 2013 8:52 am
OS or Distro: Raspberry PI

Re: Column setup not saved

Postby tigersoul » Sun Nov 24, 2013 10:56 am

I doubt there is I tried all ways I could, the web ui looks alot nicer in comparsion :(

patrickgmaris
New User
New User
Posts: 8
Joined: Sat Nov 23, 2013 7:20 pm
OS or Distro: OS 10.9/Windows 7+8

Re: Column setup not saved

Postby patrickgmaris » Tue Nov 26, 2013 3:32 am

Still bummed by this..

tigersoul
Member
Member
Posts: 22
Joined: Sat Nov 23, 2013 8:52 am
OS or Distro: Raspberry PI

Re: Column setup not saved

Postby tigersoul » Tue Nov 26, 2013 7:27 am

Hoping for a reaction by the devs here...

Cas
Top Bloke
Top Bloke
Posts: 3272
Joined: Mon Dec 07, 2009 6:04 am
OS or Distro: Ubuntu 16.04
Location: Scotland

Re: Column setup not saved

Postby Cas » Tue Nov 26, 2013 4:06 pm

Are there are any errors in the logs? Do you have screenshots of how it's reverting and also the comparison to webui.

patrickgmaris
New User
New User
Posts: 8
Joined: Sat Nov 23, 2013 7:20 pm
OS or Distro: OS 10.9/Windows 7+8

Re: Column setup not saved

Postby patrickgmaris » Tue Nov 26, 2013 6:41 pm

Cas wrote:Are there are any errors in the logs? Do you have screenshots of how it's reverting and also the comparison to webui.


http://oi40.tinypic.com/2lsuqgw.jpg
After I customized the layout. Before revert.

http://oi44.tinypic.com/2qulrwy.jpg
After revert.

http://oi43.tinypic.com/24ec2dg.jpg
On WebUI, doesn't revert.

Re: logs, not sure where to find you the logs. Let me know where to find them and i'll supply them here.

tigersoul
Member
Member
Posts: 22
Joined: Sat Nov 23, 2013 8:52 am
OS or Distro: Raspberry PI

Re: Column setup not saved

Postby tigersoul » Wed Nov 27, 2013 9:57 am

Experiencing the exact same thing. Cannot add much ;)

Cas
Top Bloke
Top Bloke
Posts: 3272
Joined: Mon Dec 07, 2009 6:04 am
OS or Distro: Ubuntu 16.04
Location: Scotland

Re: Column setup not saved

Postby Cas » Wed Nov 27, 2013 11:41 am

Possibly a config issue, try deleting torrentview.state or the entire config (backup first)

tigersoul
Member
Member
Posts: 22
Joined: Sat Nov 23, 2013 8:52 am
OS or Distro: Raspberry PI

Re: Column setup not saved

Postby tigersoul » Wed Nov 27, 2013 1:11 pm

I've seen the bug on 3 computers, 2 of them had the client just freshly installed, so I doubt that's it.


Return to “Mac OS X”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest