Column setup not saved

Support for Deluge on Apple Mac OS
Shryp
Super Seeder
Super Seeder
Posts: 371
Joined: Mon Apr 20, 2015 10:20 pm
OS or Distro: Windows 7, Manjaro

Re: column setup not saved

Postby Shryp » Thu May 26, 2016 6:01 pm

try putting ./ in front of deluge with no space while being in the deluge install folder within the terminal.

Prisca22
Member
Member
Posts: 12
Joined: Fri May 20, 2016 1:31 pm
OS or Distro: MacOS10.11.3

Re: column setup not saved

Postby Prisca22 » Thu May 26, 2016 8:22 pm

@ Shryp. I don't know how to go into the deluge install folder inside of the terminal.

Cas
Top Bloke
Top Bloke
Posts: 3382
Joined: Mon Dec 07, 2009 6:04 am
OS or Distro: Ubuntu 16.04
Location: Scotland

Re: column setup not saved

Postby Cas » Fri May 27, 2016 11:25 am

Nevermind just forget about the logging.

Did you first setup the columns then tick followed by untick of Label plugin? The point of that workaround is the save the column settings upon disabling the label plugin. So everytime you change layout it would need to be done...

Prisca22
Member
Member
Posts: 12
Joined: Fri May 20, 2016 1:31 pm
OS or Distro: MacOS10.11.3

Re: column setup not saved

Postby Prisca22 » Fri May 27, 2016 4:41 pm

I did see that workaround regarding the label plugin, and it was the first thing I did. But perhaps in the wrong order? I disabled the label plugin, then changed my column layout. No result. Perhaps I should enable the label plugin first, change my column setup, then unable the plugin?

Cas
Top Bloke
Top Bloke
Posts: 3382
Joined: Mon Dec 07, 2009 6:04 am
OS or Distro: Ubuntu 16.04
Location: Scotland

Re: column setup not saved

Postby Cas » Fri May 27, 2016 9:27 pm

Just try it. It would have been quicker than asking

Prisca22
Member
Member
Posts: 12
Joined: Fri May 20, 2016 1:31 pm
OS or Distro: MacOS10.11.3

Re: column setup not saved

Postby Prisca22 » Mon May 30, 2016 2:53 pm

OK, I'm going to try to enable the label plugin first, then change my column stuff, then unable the plugin, then quit and reopen Deluge (quit/reopened twice).

Going, going... gone...

Aaaannnd... the result iiis... It seems to have worked, even though I have tried this many times, with no result, since reading about the workaround. Let's see if it lasts. I hope so. :-)
Thanks to Shryp and Cas.

Atrus
New User
New User
Posts: 1
Joined: Wed Dec 21, 2016 9:50 am
OS or Distro: Ubuntu 16.04

Re: Column setup not saved

Postby Atrus » Wed Dec 21, 2016 9:53 am

Just to add to this issue, I am having the exact same problem with my Deluge on Ubuntu Server 16.04, and had the same issue on Ubuntu Server 14.04.
I am however always using a Mac to visit the UI. So maybe the issue is when using a Mac to visit instead of actually being an app issue?
The Label workaround seems to work for me as well.


Return to “Mac OS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests