Problem in opening port

Specific support for Deluge on Microsoft Windows OS
wiz20
New User
New User
Posts: 3
Joined: Wed Nov 02, 2016 10:00 pm
OS or Distro: Windows

Problem in opening port

Postby wiz20 » Wed Nov 02, 2016 10:16 pm

Hi,

"Test Active Port" turn negative (an exclamation mark in yellow triangle).

Upnp is active both in Deluge and in my router.
Chose a specific port (within the range wriiten in the faq) for Deluge to use both to outgoing and incoming and opened this port in the router.
Added exeption in Windows firewall.

I think the problem started back when i upgraded to the last version. (tried to downgrade but it didn't solve the problem)

Thanks in advance.

ChipMIK
New User
New User
Posts: 1
Joined: Wed Nov 09, 2016 10:07 pm
OS or Distro: WIN10

Re: Problem in opening port

Postby ChipMIK » Wed Nov 09, 2016 10:08 pm

Same here :-(

User avatar
gderf
Leecher
Leecher
Posts: 79
Joined: Sat Jun 18, 2016 1:32 am
OS or Distro: Debian Linux

Re: Problem in opening port

Postby gderf » Thu Nov 10, 2016 4:21 am

Are you using a proxy or VPN when this problem shows up?

wiz20
New User
New User
Posts: 3
Joined: Wed Nov 02, 2016 10:00 pm
OS or Distro: Windows

Re: Problem in opening port

Postby wiz20 » Thu Nov 10, 2016 3:54 pm

Not sure.

User avatar
gderf
Leecher
Leecher
Posts: 79
Joined: Sat Jun 18, 2016 1:32 am
OS or Distro: Debian Linux

Re: Problem in opening port

Postby gderf » Thu Nov 10, 2016 7:57 pm

Not sure?

Do you know what proxy and VPN are?

wiz20
New User
New User
Posts: 3
Joined: Wed Nov 02, 2016 10:00 pm
OS or Distro: Windows

Re: Problem in opening port

Postby wiz20 » Thu Nov 10, 2016 8:21 pm

Can you tell me how to check this?

User avatar
gderf
Leecher
Leecher
Posts: 79
Joined: Sat Jun 18, 2016 1:32 am
OS or Distro: Debian Linux

Re: Problem in opening port

Postby gderf » Thu Nov 10, 2016 8:38 pm

If you don't know what a proxy or VPN are, you can't possibly be using one.


Return to “Windows OS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests